DE SONSE VOETENVROUW

Mijn naam is Mary Walsh, gediplomeerd pedicure en lid van Provoet. Voetenzorg is een belangrijk element van wellness. Onze voeten zijn geweldig belangrijke en onmisbare hulpmiddelen. We belasten ze intensief en ze verdienen daarom de best mogelijke verzorging. Veel problemen zijn eenvoudig te verhelpen door een bezoek aan de pedicure.

Uw voeten zijn bij mij in goede, deskundige handen. Vanzelfsprekend houd ik mij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorging. Daarnaast ben ik medisch pedicure in opleiding.

Ik werk als zzp-er bij Beauty Instituut Synergy Care in Son en Breugel.  Ook ben ik beschikbaar als ambulant pedicure in de regio Son en Breugel. Ik kom dus ook bij u thuis voor een behandeling indien u slecht ter been bent of niet naar de salon kunt komen. 

 

Contact opnemen

pdf

Hygiëne

Ik werk volgens de code van de voetverzorger. Dit houdt in dat bij iedereen een schone, gedesinfecteerde instrumentenset wordt gebruikt. Als pedicure draag ik PPE zoals een veiligheidsbril, plastic schort, handschoenen en een medisch mondkapje.

Social Media

Voor nieuwe informatie, acties en weetjes, kunt u terecht op mijn Instagram en Facebook pagina's. Zie icoontjes onderaan deze pagina.

 

ProVoet 

Maar een kwart van alle Nederlanders laat regelmatig hun voeten verzorgen door de pedicure. En dat is vreemd, want we belasten dit deel van ons lichaam toch veel! Uw voeten verdienen extra aandacht. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij geeft uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen. ProVoet is de brancheorganisatie voor de pedicure. Alle leden van ProVoet hebben een door de branche erkend diploma. De ProVoet pedicure behandelt uw voeten op een professionele manier. Bij de meeste gediplomeerde leden staat het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.